Έτοιμο το SUV της Lamborghini: Το νέο Urus Concept αποκαλύπτεται πριν από το επίσημο ντεμπούτο του!

Η Lamborghini επιστρέφει μετά από μια 20ετία στα SUV και το εικονιζόμενο Urus Concept του Πεκίνο είναι το νέο της δημιούργημα.
Οι επίσημες φωτογραφίες του Urus Concept, του νέου SUV που έχει έτοιμο η Lamborghini διέρρευσαν στο διαδίκτυο, λίγες μόνο ημέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Και όπως φαίνεται σε αυτές, η Lambo μας έχει ετοιμάσει ένα super επιθετικό νέο μοντέλο!

Έντονα δυναμικό και επιθετικό, το νέο Lamborghini Urus
κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του.
Ήταν το 1986 όταν η Lamborghini είχε εκπλήξει την αυτοκίνηση με το λανσάρισμα του LM002, ενός 4Χ4 με τις διαστάσεις και την εμφάνιση ενός Hummer, που έμεινε στην παραγωγή για 7 χρόνια. Έκτοτε, οι Ιταλοί δεν ενεπλάκησαν ξανά με τα 4Χ4 ή SUV οχήματα, μέχρι βέβαια φέτος, αφού στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα θα μας δείξουν σε πρωτότυπη μορφή το νέο μοντέλο με το οποίο επιστρέφουν στην κατηγορία. Πρόκειται για το νέο Lamborghini Ursus, ένα πολύ δυναμικό μεγάλο SUV, το οποίο έχει χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα των επόμενων Audi Q7/Porsche Cayenne/VW Touareg, αλλά και σε αυτή του πρώτου SUV της Bentley, που οι Άγγλοι παρουσίασαν στη Γενεύη (δείτε εδώ).

Δυναμικές γραμμές και στο εσωτερικό, που παραπέμπει σε
αυτό της Aventador. Οι θέσεις, είναι αποκλειστικά 4.
Στις επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου που διέρρευσαν χθες στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι το νέο Urus Concept θα ακολουθήσει την πρόσφατη, επηρεασμένη από τα αεροσκάφη σχεδιαστική φιλοσοφία της Lamborghini, σε ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό. Στο εσωτερικό, η σχεδίαση εκπέμπει δυναμισμό και παραπέμπει σε αυτή του εσωτερικού της Lamborghini Aventador, ενώ οι φωτογραφίες μας δείχνουν ότι θα έχει διάταξη 2+2 θέσεων για αποκλειστικά 4 επιβάτες.

Κανένα επιπλέον τεχνικό ή μηχανικό στοιχείο για το νέο Lamborghini Urus Concept δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα προς το παρόν. Ωστόσο, πιθανότερο είναι ότι ο κινητήρας του θα είναι ο... ταπεινός V10 της Lamborghini Gallardo, με χωρητικότητα 5,2 λίτρων και απόδοση κοντά στους 600 ίππους. Φυσικά, περισσότερα θα γνωρίζουμε με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στο Πεκίνο.
TAG