Από 150 έως και 500 ίππους οι κινητήρες της νέας Alfa Romeo Giulia

Αποκλειστικά με κινητήρες υψηλού κυβισμού θα διατεθεί από το 2016 η νέα Alfa Romeo Giulia.
Η νέα Giulia της Alfa Romeo είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα λανσαρίσματα της επόμενης χρονιάς. Και πλέον, η γκάμα των κινητήρων της που δεν είχε ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, διέρρευσε στο internet!

Στη γκάμα της Giulia υπάρχουν πισωκίνητες
και τετρακίνητες εκδόσεις.
Η γκάμα των μηχανικών συνόλων της νέας Alfa Romeo Giulia θα περιλαμβάνει 3 diesel και 5 βενζινοκινητήρες. Στην πρώτη περίπτωση θα δούμε τον 2,2 λίτρων JTDM πετρελαιοκινητήρα με 150, 180 και 210 ίππους.
Οι δύο πρώτες εκδόσεις θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή 8άρι αυτόματο
που θα στέλνουν τη δύναμη στους πίσω τροχούς του αυτοκινήτου, ενώ η πιο ισχυρή μόνο με αυτόματο κιβώτιο και με τετρακίνηση. Στους βενζινοκινητήρες, θα δούμε τον 2λιτρο GME T4 (Global Medium Engine) με 200, 250 και 280 ίππους. Σε όλες τις εκδόσεις του ο κινητήρας
αυτός θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο, ενώ οι δύο ισχυρότερες επιλογές του θα είναι τετρακίνητες (στάνταρ στους 250, εναλλακτικά έναντι της πίσω κίνησης στους 280).

Στην κορωνίδα των επιλογών της νέας Alfa Romeo Giulia έρχεται να τοποθετηθεί η Giulia QV, που έχει αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα. Ο κινητήρας της θα είναι ένας V6 biturbo 2,9 λίτρων με ισχύ 490 και 500 ίππων, που θα συνδυάζεται αποκλειστικά με πίσω κίνηση. Τα κιβώτια θα είναι μηχανικό, 7άρι διπλού συμπλέκτη ή 8τάχυτο αυτόματο, ανάλογα με τις επιλογές του αγοραστή.
TAG