Νέο crossover από τη Mitsubishi το 2017

Το εικονιζόμενο πρωτότυπο eX Concept θα επηρεάσει στυλιστικά το νέο SUV/Crossover που ετοιμάζει η Mitsubishi.
H Mitsubishi ετοιμάζει ένα νέο crossover/SUV μοντέλο για την Ευρώπη και τις Η.Π.Α., το οποίο θα τοποθετηθεί μεταξύ του Outlander και του ASX.

Όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Mitsubishi, Οσάμου Μασούκο σε συνέντευξή του στην Automotive news κατά τη διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Τόκιο, το επόμενο Outlander θα μεγαλώσει σε διαστάσεις και το επόμενο ASX θα μικρύνει, ώστε να δημιουργηθεί θέση για ένα νέο SUV ακριβώς ανάμεσά τους. Το νέο μοντέλο, που προς το παρόν δεν έχει ονομασία, θα μπει στην παραγωγή το Φθινόπωρο του 2017 και θα έχει ως αντιπάλους το Hyundai Tucson, το Kia Sportage, το Nissan Qashqai κ.ο.κ.

Ο σχεδιασμός του νέου crossover/SUV της Mitsubishi θα εμπνευστεί από αυτή του πρωτότυπου eX Concept, που παρουσίασε η μάρκα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο. Αναμένεται το νέο μοντέλο να είναι διαθέσιμο τόσο σε βενζινοκίνητες και diesel εκδόσεις, όσο και σε υβριδική επιλογή, με δυνατότητα φόρτισης και από πρίζα (plug-in hybrid). Περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε μέσα στο επόμενο διάστημα μέχρι την παρουσίασή του.
TAG