Genesis G90: Η S-Class της Hyundai

Το νέο Genesis G90 θα προσφέρει πολυτέλεια, υψηλή τεχνολογία και άνεση, στην πλέον ακριβή κατηγορία των σεντάν.
Η Hyundai παρουσιάζει το νέο Genesis G90, το πρώτο μοντέλο της νέας πολυτελής της μάρκας με την ονομασίας «Genesis», που θα ενταχθεί στην κατηγορία της Mercedes S-Class.

Το G90 είναι προπομπός μιας νέας σειράς πολυτελών Hyundai,
τα οποία θα ενταχθούν στη νέα μάρκα «Genesis».
Τα πρώτα 2 σκίτσα που δόθηκαν στη δημοσιότητα για το νέο G90, μας δείχνουν ένα πολύ δυναμικό μεγάλο σεντάν, βασισμένο πάνω σε μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που η Hyundai ονομάζει «Αθλητική κομψότητα». Ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά η μεγάλη εμπρόσθια γρίλια της μάσκας, τα αντίστοιχα ευμεγέθη εμπρόσθια φωτιστικά, αλλά και τα πιο εκλεπτυσμένα πίσω. Φυσικά, το νέο G90 θα ενσωματώσει όλες τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, με τη Hyundai να υπόσχεται ότι το αυτοκίνητο θα προσφέρει ένα καινούργιο concept «Νέας πολυτέλειας» στον ιδιοκτήτη του, έχοντας ως στόχο την πλήρη ικανοποίησή του σε κάθε τομέα του αυτοκινήτου.

Ο κινητήρας του νέου Genesis G90 αναμένεται να είναι ένας ισχυρός V8 5,0 λίτρων με ισχύ κοντά στους 400 ίππους, ο οποίος υπάρχει στο Hyundai Equus που αντικαθιστά. Για πρώτη φορά πάντως αναμένεται να προσφέρεται και επιλογή για τετρακίνητη έκδοση. Σε ό,τι αφορά στο λανσάρισμά του, το νέο Genesis G90 θα κάνει το ντεμπούτο του στη Νότια Κορέα υπό την ονομασία «EQ900» στις αρχές του επόμενου μήνα. Μετά το G90, η Hyundai σχεδιάζει μέχρι το 2020 να παρουσιάσει 6 νέα μοντέλα με το σήμα της πολυτελούς της μάρκας «Genesis», μεταξύ των οποίων και SUV ή μικρότερα σεντάν.
TAG