5 νέα μοντέλα από τη Honda και τη Mugen στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τοκίο

Ακόμη πιο επιθετική εμφάνιση και καλύτερη αεροδυναμική για το Civic Type R της Mugen.
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο στις 15 Ιανουαρίου, η Honda θα εκπροσωπηθεί μέσω της βελτιωτικής Mugen, παρουσιάζοντας 5 νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και ένα ακόμη πιο σπορ Civic Type R.

Τονίζει την εμφάνιση του μικρού crossover HR-V το νέο
body kit της Mugen. που θα δούμε στο Τόκιο.
Το νέο Mugen Civic Type R ξεχωρίζει μεταξύ των νέων μοντέλων της Honda στο Τόκιο, με την βελτιωτική εταιρεία να προσθέτει περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα και νέα, αγωνιστικού τύπου πίσω αεροτομή, στο αμάξωμα του κορυφαίου Civic. Προς το παρόν δεν έγινε γνωστό εάν υπάρχει και κάποια μηχανική βελτίωση του μοντέλου.

Μεταξύ των υπόλοιπων πρεμιέρων της Honda-Mugen στο Τόκιο διακρίνουμε το HR-V με σπορ body kit, αλλαγμένη γρίλια της μάσκας, ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, αλλά και κόκκινο μεταλλικό εξωτερικό χρώμα.

Στο Τόκιο θα έχουμε επίσης το πρωτότυπο Honda S660 Mugen RA, που αποτελεί μια πιο σπορ έκδοση του μικρού ιαπωνικού ρόουντστερ με νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, τροχούς και κόκκινα δερμάτινα καθίσματα, αλλά και το ακόμη πιο extreme Mugen S660. Τέλος, πρεμιέρα θα κάνει και ένα βελτιωμένο Step WGN Spada μικρό MPV.
TAG