Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της Chevrolet στην Ευρώπη!

Τελευταία ημέρα διάθεσης αυτοκινήτων Chevrolet είναι η σημερινή, αφού η μάρκα αποχωρεί από την Ευρώπη μετά από 10 χρόνια.
Πιστή στην ανακοίνωση της GM το 2013, η Chevrolet αποχωρεί από την Ευρώπη την 1η Ιανουαρίου του 2016, ώστε να αφήσει πλέον μόνο την Opel ως μοναδικό εκπρόσωπο του Group στη Γηραιά Ήπειρο.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης αυτοκινήτων Chevrolet στη Γηραιά Ήπειρο, αφού από την 1η Ιανουαρίου δεν επιτρέπεται η πώληση αυτοκινήτων της εταιρείας στην Ευρώπη (εκτός των Corvette και Camaro που μπορούν να πωλούνται από άλλους εισαγωγείς). Θυμίζουμε, ότι η Chevrolet ήρθε στην Ευρώπη επίσημα το 2005 στη θέση της κορεάτικης Daewoo.

Στη χώρα μας και μέχρι και τον Νοέμβριο έχουν πωληθεί φέτος 447 καινούργια μοντέλα της Chevrolet, με τη γκάμα να αποτελείται από τα Spark, Aveo, Cruze, Orlando και Trax.

Είναι σίγουρο ότι βάσει της οδηγίας του εργοστασίου τα αυτοκίνητα αυτά θα σταματήσουν να διατίθενται και στη χώρα μας, με τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και τα service προς τους πελάτες να αναμένεται πάντως να συνεχιστούν κανονικά. Οι ιδιοκτήτες Chevrolet μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε ενδεχόμενο στο τηλέφωνο 210 5773460.
TAG