To Opel ADAM προσφέρεται και αυτό με το εξελιγμένο Σύστημα πολυμέσων του Astra

Με το νέο Σύστημα infotainment, το Opel ADAM μπορεί και αυτό να προσφέρει πλέον ό,τι πιο εξελιγμένο στο πεδίο της συνδεσιμότητας.
Μετά το Corsa, και το μικρότερο Opel ADAM μπορεί πλέον να εξοπλιστεί με το εξελιγμένο Σύστημα πολυμέσων IntelliLink του νέου Astra, προσφέροντας έτσι διευρυμένη συνδεσιμότητα, ευκολία στη χρήση και πολλές νέες εφαρμογές.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του Συστήματος IntelliLink
ξεχωρίζουν οι πολλές εφαρμογές και το WiFi Hotspot.
Το νέο Σύστημα πολυμέσων R4.0 IntelliLink έρχεται με διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και εφαρμογών, ενώ μπορεί πλέον να συνδεθεί εύκολα με smartphones που διαθέτουν λειτουργικό Android 5.0 Lollipop ή Aple IOS 7.1.

Παράλληλα, συνδυάζεται με μια ιδιαίτερα ευκρινή οθόνη αφής 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, ενώ διαθέτει και θύρες USB και BlueTooth για εξωτερική σύνδεση. Χαρακτηριστικό του συστήματος είναι η ευκολία στη χρήση, αλλά και η γρήγορη απόκριση στις εντολές του οδηγού.

Το IntelliLink δίνει τη δυνατότητα για επιλογή τριών Συστημάτων πλοήγησης, Apple Maps, Google Maps και το Go 40 της Tom Tom. Παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί με τις υπηρεσίες Opel OnStar και να παρέχει γρήγορη σύνδεση στο internet, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σαν WiFi Hotspot μέσω του 4G/LTE δικτύου. 

Προσόν του IntelliLink αποτελούν και οι προσιτές του τιμές, που στην περίπτωση του ADAM είναι ίδιες με αυτές του Corsa. Έτσι, η χρέωσή του βρίσκεται στα 350 ευρώ στη Γερμανία, ενώ για την έκδοση με τις υπηρεσίες Opel OnStar το κόστος είναι 490 ευρώ ή εντελώς δωρεάν στις εξοπλιστικές επιλογές ADAM SLAM και ADAM GLAM. Τέλος, η Opel προσφέρει και στο ADAM δωρεάν τους πρώτους 12 μήνες χρήσης του internet.
TAG