Το 2017 στην παραγωγή το εντυπωσιακό Kia GT

Η Kia θα βάλει στην παραγωγή το πρωτότυπο 4θυρο κουπέ GT του 2011, ως ένα εντελώς ξεχωριστό και άκρως σπορτίφ μοντέλο, που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα των GT εκδόσεων των μοντέλων της εταιρείας.

Η επίσημη παρουσίαση του Kia GT θα γίνει στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο, με την παραγωγή του μοντέλου να ξεκινά το 2017

Στην πρωτότυπή του έκδοση το Kia GT έφερε ένα αρκετά εντυπωσιακό 4θυρο κουπέ αμάξωμα, ενώ είχε έναν 3,3 λίτρων turbo V6 βενζινοκινητήρα 394 ίππων, που έστελνε τη δύναμη στους πίσω τροχούς.

Σε ό,τι αφορά στην έκδοση παραγωγής του, προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφόρηση για τους κινητήρες που θα διαθέτει, ενώ και για την εμφάνισή του το νέο Kia GT θα λάβει και κάποια σχεδιαστικά στοιχεία από το σπορτίφ πρωτότυπο GT4 Stinger του 2014.

Εκτός τώρα του GT, η Kia θα δημιουργήσει μια πιο διευρυμένη γκάμα σπορτίφ εκδόσεων GT των μοντέλων της, που σήμερα διαθέτουν τα cee'd/procee'd και το Optima. Πλέον, στο παιχνίδι θα μπει και το μικρό Rio στην επόμενη γενιά του, με το νέο Kia Rio GT να έρχεται με 1.600άρη turbo κινητήρα 180 ίππων επίσης το 2017.

Πηγή: Autocar
TAG