Και το όνομα αυτού: Kia Telluride

Το νέο πρωτότυπο μεγάλο SUV της Kia θα ονομάζεται «Telluride» και θα προοριστεί μόνο για την αγορά των Η.Π.Α.
Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε δείξει μια πρώτη φωτογραφία του νέου μεγάλου SUV της Kia και πλέον, η εταιρεία μας αποκαλύπτει και την ονομασία του, μαζί με μια πρώτη εικόνα και του εσωτερικού του.

High-tech εσωτερικό, που περιλαμβάνει και τμήματα
κατασκευασμένα από 3D εκτυπωτή.
Το νέο Kia Telluride θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ σε πρωτότυπη μορφή, ώστε αργότερα να διατεθεί στην αγορά των Η.Π.Α., αλλά όχι στην Ευρώπη.

Πρόκειται για το νέο μεγάλο SUV της εταιρείας, προϊόν του Σχεδιαστικού της τμήματος στην Καλιφόρνια, με μεγάλο αμάξωμα και αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες, τουλάχιστον για την πρωτότυπη έκδοσή του.

Στο εσωτερικό, η πρώτη εικόνα-σκίτσο μας αποκαλύπτει ότι οι high-tech οθόνες θα είναι το χαρακτηριστικό του, ενώ θα υπάρχουν σίγουρα και κάποιες νέες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης. Παράλληλα, η εταιρεία ανακοινώνει ότι μέρη της καμπίνας έχουν κατασκευαστεί μέσω 3D εκτύπωσης.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο πρωτότυπο θα γνωρίζουμε από το βράδυ της Δευτέρας, όταν και η Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ ανοίξει τις πύλες της.
TAG