Ξεπούλησε η Lamborghini Centenario των 2,2 εκατ. ευρώ!

Η Lamborghini Centenario των 2,2 εκατ. ευρώ πούλησε πριν καν παρουσιαστεί τις 40 μονάδες της (φωτό: Lamborghini Veneno).
Χωρίς ακόμη να την έχουμε καν δει, η νέα Lamborghini Centenario σύμφωνα με πληροφορίες πούλησε και τις μόλις 40 μονάδες της παραγωγής της, παρά την εξωπραγματική τιμή των 2,2 εκατ. ευρώ.

Sold out έκανε ήδη η νέα, εξωτική Lamborghini Centenario, που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή της μάρκας, Φερούτσιο Λαμποργκίνι. Πρόκειται για ένα super special μοντέλο, που θα παραχθεί σε μόλις 40 μονάδες, 20 με κουπέ και 20 με ανοικτό (κάμπριο) αμάξωμα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η νέα Centenario αναμένεται να προσφέρει την επιτομή της εξέλιξης στο πεδίο της αεροδυναμικής, του κινητήρα, των υλικών κατασκευής και του βάρους, όντας ένα αυτοκίνητο στο οποίο η Lamborghini θα μας δείξει απλόχερα το τι μπορεί να προσφέρει στο μέγιστο.

Ειδικά για τον κινητήρα της, αυτός αναμένεται να είναι μια εξελιγμένη εκδοχή του V12 μηχανικού συνόλου των 6,5 λίτρων της Lamborghini Aventador Superveloce, με ισχύ που θα βρίσκεται κοντά στους 760 ίππους.

Περισσότερα σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζουμε σύντομα, όσο ερχόμαστε πιο κοντά προς την επίσημη παρουσίαση αυτού του μοναδικού νέου μοντέλου. 
TAG