Η Mercedes καλωσορίζει το 2016 με ένα επίσημο σχέδιο της νέας E-Class!

Τις γραμμές της νέας E-Class μας αποκαλύπτει το επίσημο σχέδιο, που η Mercedes δημοσίευσε στο facebook.
Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, η Mercedes δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο facebook ένα σχέδιο της νέας γενιάς της E-Class, που θα δούμε επίσημα στις 11 Ιανουαρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία προβάλει το εσωτερικό
της νέας Mercedes E-Class.
Το νέο σκίτσο της Mercedes, από τα χέρια του αρχισχεδιαστή Robert Lesnik, μας αποκαλύπτει την έκδοση της νέας E-Class με τη σπορ γρίλια και το ενσωματωμένο αστέρι, αντί της έκδοσης Elegance με το αστέρι πάνω στο καπό.

Η ίδια η εταιρεία συνοδεύει το σκίτσο με ανάρτηση στην οποία αναφέρεται ότι το «συναισθηματικό design» θα συνδυαστεί με την «έξυπνη τεχνολογία», με το δεύτερο να είναι αν μη τι άλλο ένα από τα χαρακτηριστικά της νέας E-Class, που αναμένεται να είναι ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητα της εποχής.

Από εκεί και πέρα, η νέα E-Class που θα βασιστεί πάνω στην καινούργια MRA πλατφόρμα θα είναι μεγαλύτερη από την τωρινή μεγάλη Mercedes, όμως το συνολικό της βάρος θα είναι μειωμένο, προς όφελος της κατανάλωσης-ρύπων, αλλά και των επιδόσεων.

Στο εσωτερικό της, μέσω των επίσημων φωτογραφιών που ήδη έχουμε δημοσιεύσει, η E-Class θα προβάλει πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία, έχοντας δανειστεί πολλά στοιχεία από το αντίστοιχο τμήμα της κορυφαίας Mercedes S-Class
TAG