Το Nissan Titan Warrior δεν κολλάει πουθενά!

Έτοιμο για... μάχη είναι το νέο Titan Warrior Concept που παρουσίασε η Nissan στο Ντιτρόιτ.
Η Nissan παρουσιάζει σε πρωτότυπη μορφή στην Έκθεση Αυτοκινήτου μια super extreme έκδοση του pick-up Titan, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, χωμάτινους τροχούς και ιδιαίτερα έντονη παρουσίαση.

Αμάξωμα, τροχοί, ανάρτηση και κινητήρας, έχουν ρυθμιστεί
για extreme off road χρήση.
Εξελιγμένο από το Σχεδιαστικό Κέντρο της Nissan στις Η.Π.Α., το νέο Titan Warrior Concept βασίζεται πάνω στο pick-up Nissan Titan, έχοντας 8 εκατοστά αυξημένη απόσταση από το έδαφος, μαζί με εκτός δρόμου ελαστικά 37 ιντσών σε ζάντες 18 ιντσών, αλλά και νέα ανάρτηση για περαιτέρω ευκολία στο off road.

Στο εσωτερικό, το Titan Concept προσφέρει περισσότερη
πολυτέλεια, μαζί με σπορτίφ στοιχεία.
Επιπλέον αυτών, το Nissan Titan Warrior Concept είναι βαμμένο σε ένα ειδικό ματ χρώμα που η εταιρεία χαρακτηριστικά ονομάζει «Αστραπή», με μαύρες και πορτοκαλί λεπτομέρειες, που του δίνει μια συνολική παρουσία σαν να φορά πανοπλία. Παράλληλα, έχει τονιστεί η γρίλια της μάσκας, οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες έχουν φουσκώσει, έχουν τοποθετηθεί LED φωτιστικά στην οροφή, ενώ πάνω στο καπό έχουν τοποθετηθεί δύο αεραγωγοί.

Στο πεδίο του κινητήρα, το Nissan Titan Warrior Concept φορά έναν 5λιτρο V8 turbodiesel, που συνδυάζεται με ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο της Aisin, ειδικό για σκληρή χρήση. Η απόδοση του αναμένεται να είναι ίδια με τον κινητήρα που φορά το «απλό» Nissan Titan, με 310 ίππους ισχύος και 752 Nm ροπής.
TAG