Το νέο εντυπωσιακό pick-up Ford F-150 Raptor SuperCrew

Το νέο Ford F-150 Raptor SuperCrew αποτελεί την πιο σκληροτράχηλη έκδοση του best-seller Ford F-150 pick-up.
Από το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ δεν θα μπορούσε να λείπει και μια νέα έκδοση του πρώτου σε πωλήσεις αυτοκινήτου των Η.Π.Α., του Ford F-150, με το νέο Ford F-150 Raptor SuperCrew να αποτελεί την κορυφαία επιλογή του αμερικάνικου pick-up.

Φτιαγμένο για σκληρή χρήση, το SuperCrew έχει ειδική
τετρακίνηση για απαιτητικό off road και νέο turbo κινητήρα.
Το νέο Ford F-150 Raptor SuperCrew αποτελεί την μακρύτερη έκδοση του αυτοκινήτου, που βασίζεται πάνω στο στάνταρ SVT Raptor έχοντας μακρύτερο μεταξόνιο κατά 30 εκατοστά (3,683 μέτρα).

Στο εσωτερικό παρέχονται απλόχερα όλες οι σύγχρονες
ανέσεις για τη μεταφορά έως και 5 επιβατών.
Σε σχέση με το προηγούμενο SuperCrew, το νέο μοντέλο είναι ελαφρύτερο κατά 227 κιλά, μέσω της χρήσης περισσότερου αλουμινίου στην κατασκευή του. Παράλληλα, διαθέτει και μια νέα τετρακίνηση με Σύστημα torque-on-demand και νέο mode για κίνηση εκτός δρόμου, που δίνει τη δυνατότητα στο αμερικάνικο pick-up να αντεπεξέλθει με ευκολία ακόμη και στα πιο δύσκολα.

Η Ford τονίζει επίσης τη χρήση περισσότερου υψηλής αντοχής ατσαλιού στο πλαίσιο, χαρακτηρίζοντας το νέο F-150 Raptor SuperCrew, ως το πιο σκληροτράχηλο F-150 Raptor της ιστορίας.

Ο κινητήρας του, είναι ένα νέος 3,5 λίτρων EcoBoost (turbo) V6 για τον οποίο η Ford δεν έχει ανακοινώσει τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα είναι πιο δυνατός από τον προηγούμενο ατμοσφαιρικό V8 των 6,2 λίτρων και 417 ίππων. Το κιβώτιο με το οποίο συνεργάζεται το νέο μοτέρ, είναι αυτόματο, με 10 σχέσεις.
TAG