Οι πρώτες εικόνες του νέου SUV της Skoda!

Με εντελώς νέο και πιο δυναμικό design θα έρθει το πρωτότυπο VisionS, που θα μας οδηγήσει στο πρώτο Skoda μεσαίο SUV.
Η Skoda ετοιμάζει το πρώτο μεσαίο SUV της ιστορίας της και σήμερα, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες-σκίτσα του πρωτότυπου VisionS, που μας αποκαλύπτει το πως θα είναι το νέο μοντέλο.

Το μήκος του Skoda VisionS φθάνει τα 4,7 μέτρα, όντας
σημαντικά μεγαλύτερο σε σχέση με το Skoda Yeti.
Το πρωτότυπο VisionS θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, ώστε αργότερα, προς τα τέλη της χρονιάς, να μας οδηγήσει και στο μοντέλο παραγωγής που δεν θα διαφοροποιηθεί ριζικά.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, φαίνεται ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά δυναμικό SUV, που θα λάβει τη νέα εκδοχή της γρίλιας των μοντέλων της Skoda, μαζί με διπλούς εμπρόσθιους προβολείς, αλλά και νέα μακρόστενα πίσω φωτιστικά σώματα.

Η Skoda θα προσφέρει στο εσωτερικό του νέου της SUV
τρεις σειρές καθισμάτων, όπου χωρούν 6 επιβάτες.
Από πλευράς διαστάσεων, η Skoda αποκαλύπτει ότι το μήκος του πρωτότυπου θα είναι 4,7 μέτρα, τοποθετώντας το απευθείας στα μεσαία SUV, με το πλάτος να φθάνει τα 1,91 μέτρα και το ύψος τα 1,68 μέτρα. Οι διαστάσεις αυτές δεν αναμένεται να αλλάξουν και στο μοντέλο παραγωγής.

Για το εσωτερικό του VisionS δεν δόθηκε στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία, όμως εκεί θα δούμε 3 σειρές καθισμάτων και άνετους χώρους για έως και 6 επιβάτες.

Περαιτέρω στοιχεία για το νέο Skoda VisionS όπως και για το μοντέλο παραγωγής δεν αποκαλύπτονται, όμως όπως προείπαμε, σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα για το νέο δημιούργημα της τσέχικης εταιρείας.
TAG